2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Siyaha çkayran çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yüzıtlarına değinelim!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Hamam renk tonları rahatlığı oyun eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilir.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağcıl bir çekicilik şimendifer.

Evinizde tabii bir yardım görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabil mobilyalar sayesinde ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve beğenilen bir estetikle donatmanın tam bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan bölümleri beyninde arsa saha koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve sprey boya yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Sair renklerle antrasit renk tonları kolay mutabakat sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peydahlamak dâhilin bile uygundur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yöre gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakılırsa henüz kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Konut dekorunda antrasit duvar boyas griye yakışan renkler ortada lacerem asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız soy dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri ortada arazi kayran koridorlar evin atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Banyo içerisinde ışıl bir yapı veya dizayna destur verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page